Om oss

Vi gjør det enkelt for deg å skaffe alt av profileringsmateriale til din bedrift. Fra den minste trykksak til store profileringsskilt. Vi leverer alt av profilprodukt og -klær.

Vi er et print-hus som kan produsere alle slags trykksaker. Vi har ferdiggjøringsutstyr for alle typer trykksaker, og vi kjører ut varer til kunden. Vi tilbyr også scanning og digitalisering av dine papirer. Vi ønsker å være best på kvalitet og leveringstid.

Vi utfører ei rekke merkevarer innen sports- og fritidsklær, arbeidstøy, profilartikler, firmagaver og premier. Som medlem av MERK-kjeden har vi tilgang til et mangfoldig vareutvalg, og du som kunde er derfor sikret gunstige priser gjennom de fordelene kjeden gir.

Våre lokaler ligger i Bjellandsvegen 92 på Stord. Har du spørsmål eller ønsker et tilbud, ring oss på tlf. 53 41 67 50, eller send en e-post til ibox@ibox.no.

Ta gjerne turen innom våre lokaler, vi har vareprøver og utstillinger, og kan hjelpa deg å finna produktet du er ute etter. Eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vi ønsker alle velkommen til en hyggelig handel hos oss!

Noen av våre varemerker